nailgirl

BYTER!!!

Kategori: My design

Jag byter nu till devote. jag är absolut ingen tekninsk människa. sanningen är att all teknik har min syster gjort för jag vet inte ens hur man redigerar en bild. Men till och med jag fattar devote. då kan jag vara mer "fri". så om ni kollar på länkarna så borde ni hitta länken till min nya blogg. Designen är inte helt färdig men bra mycket bättre än här så jag hoppas ni kommer bli nöjda. jag kommer inte ta bort den här bloggen utan den kommer få vara kvar, så om ni vill gå tillbaka och kolla på någon gammal design kommer den här finnas kvar. men jag hoppas verkligen att ni kommer "följa med" till devote och fortsätta kolla på mina designer.

Skolavslutnings Naglar

Kategori: My design

Dom här naglarna hade jag på skolavslutningen igår. Endel trodde att det var tassar men det är det inte! Det är blommor med små prickar i en cirkel runt men där som nageln tar slut tar även cirkeln slut. Jag tänke ta det steg-för-steg utan bilder för jag glömde bort att ta bilder. Jag måste bli bättre på det.
1. Måla på ett basecoat.
2. Måla naglarna i siler (man kan välja andra färger också)
3. Ta en lite mindre naildotting tool och gör fem prickar i en liten cirkel, det här ska bli blomman. Fyll i blomman med naildotting toolen.
4.Gör prickar runt blomman med ungefär samma avsstånd som på bilden.
5. Lägg på ett topcoat.
ENJOY!!

Hjälp!!

Kategori: Allmänt

Jag har i dom senaste inläggen använt olika kameror. Jag skulle bli jätteglad om ni kunde kommentera vilket ni tycker är bäst. Jag lägger ut en bild från varje kamera
Vilken är bäst??

Nytt på Hyllan

Kategori: Shopping4nails

Jag använder dip in nagellacks bottagning, och har gjort sedan jul. Jag målar naglarna ganska ofta och då måste man ta bort nagellack ofta. Jag rekomenderar verkligen dip in, för det är så lätt. Jag använder depends borttagning och tycker den fungerar alldeles utmärkt. Jag har nu köpt en ny dip in då min var slut och svmpen hade blivit alldeles geggig.Jag tog lite bilder bara för att visa skillnaden. Själv blev jag lite häpnad för jag hade glömt bort hur vit den var från början. Ca 60 kr och räcker länge.
NY
GAMMAL
GAMMAL och NY
Sen har jag även köpt svampar som man kan dutta på nagellacket med som man gjorde i designen "PINKII". Jag vet att det står "makeup sponge" men dom är faktiskt jättebra till naglar också. 20 kr på HM. Finns givetvis andra märken också men det behöver inte vara världens dyraste svampar utan 20 kr räcker gott och väl. Det ser ut som en stor i förpackningen men det är flera små som sitter ihop med små flikar, vilket är jättebra.

Green

Kategori: My design

Dom här är också väldigt fina. Man kan göra i den färgen som man vill men det är fint om man har glitter i samma färg eller så kan man göra på vita "öglor" och silverglitter.
  1. Sätt tejp tvärs över nageln så du kan måla på tippen.
  2. Ta sedan ett basecoat och måla på den ytan som tejpen inte är på.
  3. Måla sedan vitt på samma yta.
  4. Ta bort tejpen.
  5. Dra ett streck med den färgen du har valt jag körde på grönt.
  6. Gör öglor i samma färg som strecket, kolla på bilden om du inte förstår.
  7. Ta glitter och måla ett tjockt streck lite längre ner på nageln.
  8. Avsluta med ett topcaoat på hela nageln.
ENJOY!!

Något Extra

Kategori: My design

Den här designen är fin om man bara vill ha något enkelt men ändå mer än vanlig fransk manikyr. Först gör du som en fransk manikyr fast du gör sedan en linje längs med det vita. Gör små prickar i samma färg, och kom ihåg att det kan vara vilken färg som helst som du använder. Kom ihåg att använda base- och topcoat innan och efter.